Μετά το χαρούμενο γεγονός της βάφτισης του παιδιού σας, το GALA είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για να μαζευτείτε και να γλεντήσετε γιορτάζοντας το γεγονός της Ημέρας!

Ανάμεσα στους καλεσμένους σας ,θα έχετε και πολλούς μικρούς φίλους, μιας και το γεγονός της ημέρας αυτής ουσιαστικά τους ανήκει. Εμείς λοιπόν φροντίσαμε ιδιαιτέρως για αυτούς , έχουμε ένα τεράστιο φουσκωτό- το jungle -διαστάσεων 8X5.! Το φουσκωτό παιχνίδι αυτό τοποθετείται σε συγκεκριμένο χώρο.

Κάνετε το τηλεφώνημα να κλείσουμε ραντεβού να γνωριστούμε από κοντά. Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την πιο επιτυχημένη κίνηση της ζωής σας . (μετά ασφαλώς από την επιλογή του-της συντρόφου σας !!!).

Όλοι οι χώροι μας μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, να διακοσμηθούν και να στολιστούν στο ύφος και σύμφωνα με την αισθητική που θα σας εκφράζει.

Γνωρίζοντας πολύ καλά κάθε γωνιά του κτήματός μας θα σας καθοδηγήσουμε έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες, αλλά και την ομορφιά του..

Και επειδή σε τέτοιες περιστάσεις ο χρόνος σας είναι πολύτιμος θα φροντίσουμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο το όποιο άγχος για τη διοργάνωση της δεξίωσης της βάπτισης του μωρού σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού με τους ανθρώπους μας και να αφεθείτε στη γνώση και στην πολυετή εμπειρία μας για όλα.