Μετά το μυστήριο στην εκκλησία, θα ακολουθήσει το μεγαλύτερο και πλέον μοναδικό γλέντι της ζωής σας. Θα έχετε κοντά σας όλους τους συγγενείς ,φίλους και συνεργάτες για να γιορτάσετε μαζί αυτή την μοναδική στιγμή. Σίγουρα το μόνο που πρέπει να σας απασχολεί είναι να περάσουν όλοι καλά ,και το γλέντι σας να χαραχτεί για τα καλά στη μνήμη τους. Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την απόλυτη επιτυχία της ημέρας αυτής.

Εσείς χωρίς άγχος για την δεξίωση , ασχοληθείτε με άλλα θέματα και -γιατί όχι- μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί με τους καλεσμένους σας.!! Ο εσωτερικός χώρος μας με το ανοιγόμενο αίθριο και το κτήμα με τον καταράκτη και τα πλατάνια του είναι στη διάθεση σας.

.

Κάνετε το τηλεφώνημα να κλείσουμε ραντεβού να γνωριστούμε από κοντά. Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την πιο επιτυχημένη κίνηση της ζωής σας . (μετά ασφαλώς από την επιλογή του-της συντρόφου σας !!!).

Όλοι οι χώροι μας μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, να διακοσμηθούν και να στολιστούν στο ύφος και σύμφωνα με την αισθητική που θα σας εκφράζει.

Γνωρίζοντας πολύ καλά κάθε γωνιά του κτήματός μας θα σας καθοδηγήσουμε έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες, αλλά και την ομορφιά του..

Οι γαστρονομικές προτάσεις μας για τη δεξίωσή σας θα σας εντυπωσιάσουν επίσης, τόσο σε επίπεδο παρουσίας, όσο και γεύσης. .