Ιδανικός χώρος για έκθεση εικαστικών , κρίθηκαν οι εγκαταστάσεις του GALA MULTI EVENTS από ειδικούς της τέχνης. Το φως το Ελληνικών …  όπως είπε και ο Ελύτης, έχει την τιμητική του στον χώρο μας.

Το εξασφαλίζουν αυτό τα περίπου 150 τμ. υαλοπετασμάτων , που του επιτρέπουν, σε συνδυασμό με τα 75 τμ αίθριου, να λούζει με την αίγλη του ,τα οποιαδήποτε έργα τέχνης , τοποθετηθούν στα 500 τμ ,που είναι διαθέσιμα να τα φιλοξενήσουν.

Όλοι οι χώροι μας μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, να διακοσμηθούν και να στολιστούν στο ύφος και σύμφωνα με την αισθητική που θα σας εκφράζει.

Οι δε εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες , ούτως ώστε, να μπορούμε με μικρές επεμβάσεις, να τις διαφοροποιήσουμε, αναλόγως των αναγκών της κάθε έκθεσης.! Το κατάλληλο για χορό πάτωμα, του GALA multi events, είναι ένας από τους λόγους που διάφορα χορευτικά συγκροτήματα, (και σύλλογοι), διοργανώνουν τις παρουσιάσεις και χοροεσπερίδες τους εδώ.

Παραδοσιακοί χοροί από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, μαθήματα tango – latin ,είναι κάποια από τα χορευτικά events που κατά καιρούς διοργανώθηκαν στον χώρο μας.!!