Διακόσμηση, στολισμός χώρου αλλά και εκκλησίας

3240

Επειδή η μέρα του γάμου σας η της βάπτισης του παιδιού σας είναι μέρες γιορτής, ο στολισμός του χώρου δεξίωσης  αλλά και της εκκλησίας είναι απαραίτητος.

Τα λουλούδια οι θάμνοι και τα δέντρα είναι το στολίδι της φύσης και πάντα μας δημιουργούν εφορία όταν βρισκόμαστε ανάμεσα τους, όμως ένας επαγγελματικός χώρος που ασχολείται με δεξιώσεις και ειδικότερα γάμους η βαφτίσεις έχει μία επιπλέον ανάγκη, προυπόθεση θα έλεγα, να υπάρχει στο περιβάλον συναίσθημα και ρομαντισμός.

Ετσι λοιπόν προσθέτουμε στα στολίδια της φύσης κάποια “διακοσμητικά” στοιχεία όπου δημιουργούν έντεχνα κάποιες σκιές η κινήσεις, λίγο χρώμα αντίθεσης η φώς και σε συνδιασμό με τα αρώματα της φύσης τα συναισθήματα μας ταξιδεύουν.

Στολισμός Εκκλησίας & Κτήματος..

Ξέροντας τον χώρο μας πολύ καλά μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιες ιδέες για τον στολισμό του κτήματος όπως και για τον στολισμό της εκκλησίας.

Στην συνέχεια διαμορφώνουμε αυτές τις ιδέες με το δικό σας προσωπικό στυλ πετυχαίνοντας ένα όμορφο αποτέλεσμα για εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας.

Άμεσο μήνυμα..

Αφήστε μας τα στοιχεία σας και στην συνέχεια μπορείτε να μας στείλετε την δική σας ερώτηση. Απαντάμε σε όλα τα μηνύματα σας είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά.

    Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων μου.